Виникло здорове питанння - а чому немає розділу скажім для клавішкників? А що стосується пропозицій - міняємось кнопочками, а? для орієнтиру - живу тут http://syhiv.nashlviv.com/
В нас появляються нові розділи, з попитом на них - тобто - якщо появляється модератор, і певна кількість запитань по певному , скажімо розділу/інструменту, появляється і окремий розділ. Всі побажання та пропозиції розглядаються. На рахунок кнопки - це твій сайт, той на який ти дав лінк?
Так це мій сайт, і я займаюсь його розкруткою та підтримкою... Адміную та модерую паралельно і форум сихівський пд тим сайтом
ну впринципі можна обмінятись - на днях домовимось - я подумаю як це краще можна буде організувати, і чи є сенс взагалі це робити.
Ну кнопка не так вже й сильно рекламує на жаль . Від неї толку мало. Ефективна реклама - це абож побільший банер, або ж текстове повідомлення у видимій частині головної сторінки. До Deazer - давай так - я щось придумаю з колонкою "Друзі" на форумі, тоді і поговоримо, ок?
Напишіть будь ласка адресу свого магазину в місті Тернополі...бо хочу приїхати але ненаю де ви знаходитесь)